Menu
BUVA al 49 jaar betrouwbare partner van KEGRO deuren
BUVA partner KEGRO

BUVA al 49 jaar betrouwbare partner van KEGRO deuren

15 jul 2024

Met kwaliteit en betrouwbaarheid als topprioriteit is het voor KEGRO Deuren belangrijk dat niet alleen de deur perfect is, ook bijkomende zaken moeten tot in detail kloppen. Zoals het hang- en sluitwerk.

Draeckensteijn Media

Om die reden doet KEGRO zaken met BUVA, leverancier van hang- en sluitwerk, aluminium profielen, ventilatieroosters en hardglazen ramen, in de breedste zin  van het woord. Dat de producten van BUVA goed zijn, wordt bewezen door het  feit dat beide bedrijven al 49 jaar zakendoen. Eigenlijk vanaf de start van KEGRO Deuren dus. 

BUVA partner

STANDAARDPRODUCTEN EN MAATWERK

We zitten aan tafel met KEGRO-medewerkers Robin de Bruin en Mike van Loock, beiden werkzaam op de afdeling inkoop. Aangeschoven is Patrick Leenheer, accountmanager bij BUVA. “Zelf werk ik nu 25 jaar voor BUVA, waarvan de laatste 4 jaar met KEGRO Deuren”, vertelt hij. “KEGRO neemt bij BUVA hoofdzakelijk standaard kwaliteitsproducten af, vooral hang- en sluitwerk. Op aanvraag produceren we echter ook materialen op maat.” Robin geeft aan dat de samenwerking met BUVA voortreffelijk is: “Leveringen gaan correct en de communicatie is goed. Het kan altijd voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. Dat hoeft geen probleem te zijn, als er maar tijdig en helder over gecommuniceerd wordt.”

DIGITAAL BESTELLEN

Mike licht de bestelwijze bij BUVA toe: “Alle standaard materialen bestellen we digitaal. Bij maatwerk wordt dit wat lastiger uiteraard, dat vraagt om meer uitwisseling van gegevens. Maatwerk wordt handmatig besteld en daarna hebben we altijd contact met de mensen van BUVA, om te kijken of we elkaar goed begrijpen.”

BUVA al 49 jaar betrouwbare partner van KEGRO deuren
BUVA & duurzaamheid

KEGRO Deuren bestelt vanuit hun eigen softwarepakket, op basis van het niveau van de voorraad of op basis van een project dat voorzien moet worden van hang- en sluitwerk. “We kunnen het bestand met de bestelling bij ons converteren naar ons eigen systeem”, aldus Patrick. Binnengekomen orders worden bij BUVA  namelijk volautomatisch verwerkt, tot in het magazijn en de expeditie.

ELKAAR SCHERP HOUDEN IS BELANGRIJK

“We zijn een beetje getrouwd met elkaar, KEGRO Deuren is qua productie  helemaal ingesteld op de eigen producten van BUVA”, licht Robin toe. “Dat neemt echter niet weg dat wij als inkopers daardoor lekker achterover mogen leunen. Onze taak is het om altijd kritisch te kijken naar zaken als prijs, levertijd en  kwaliteit. We moeten elkaar scherp houden. Dat we al 49 jaar met elkaar werken wil wel iets zeggen, BUVA doet het goed.”

VOORTDUREND INNOVEREN

Mike benadrukt de groei van het leveringsprogramma van BUVA: “Ik zit zelf al lang in het vak. Wat ik constateer is dat BUVA vooroploopt als het om innovatie  gaat.” Patrick beaamt dat en vult aan: “De vragen uit de markt worden elk jaar talrijker en de eisen worden steeds zwaarder. BUVA luistert voortdurend naar de wensen van de klanten, volgt de laatste trends en af en toe zijn we door innovaties ook trendzetter.” De mannen zijn het er onderling over eens dat een goede klant-leveranciersrelatie alleen kan bestaan door het bewaken van kwaliteit en een stuk betrouwbare communicatie.